Ці потужні світлодіодні лампочки стануть найкращим рішенням для освітлення різноманітних промислових об’єктів. Це відмінний варіант для заміни традиційних ламп розжарювання, натрієвих або люмінесцентних джерел світла. Не використовуються ртуть та інші шкідливі речовини, тому такі товари мають високу екологічну безпеку. Верхня межа потужності в даному випадку становить близько 20 Вт, що дозволяє з легкістю підібрати найбільш підходящий варіант для того чи іншого випадку.

Якісні високопотужні лампи – чудове освітлення за прийнятну ціну

Для того щоб отримати світлові прилади високого рівня, необхідно використовувати високопотужні джерела світла з нитковою ниткою розжарювання, які споживають величезну кількість електроенергії, мають високий коефіцієнт тепловтрат, недовговічні та пожежонебезпечні. Більш економічними та екологічними є потужні енергозберігаючі лампи. Їх активно використовували протягом останніх кількох років. Однак навіть найсучасніші енергозберігаючі лампи великої потужності не можуть забезпечити необхідний рівень освітлення за мінімальних витрат електрики, тому найкраще придбати потужні світлодіодні лампи. В даний час їх використовують для освітлення промислових, будівельних, а також торгових об’єктів, торгово-виставкових залів чи концертно-спортивних комплексів.До основних переваг таких товарів можна віднести:

  • Зносостійкість;
  • Економічність;
  • Висока ефективність;
  • Екологічність;
  • Надійність та безпека.

На сьогоднішній день сучасні світлодіодні технології пропонують вирішення практично всіх завдань, пов’язаних з освітленням. За допомогою потужних світлодіодних ламп, які споживають потужність від 20 до 150 Вт, можна створити потік світла від 2000 до 13000 Лм. Вироби відомих брендів мають низьку теплоту, але при цьому вони прості в експлуатації, а також мають низьку тепловіддачу. Особливості пристрою  діодів такі, що можна без особливих труднощів підібрати потрібну  колірну температуру та якість світловий потік.

Вибрати та купити високопотужні лампи на сайті нашого гіпермаркету електротехніки VSE-E.