Близько 20% електрики в побуті витрачається на освітлення. А от якщо порахувати річні витрати на будинок та квартиру – це буде зовсім не маленька сума. Нині багато людей цікавляться питанням енергозбереження. Крім того, є ще думка про те, що такі енергозберігаючі лампи дають погане і неякісне освітлення. Імовірно, саме тому звичайні лампочки розжарювання все ще продаються і широко використовуються. Тим не менш, LED-освітлення стає популярним і такі джерела світла вже прийнято встановлювати в нежитлових і житлових приміщеннях.

Багато позитивних сторін у світлодіодного освітлення. В даний час сучасні компанії, що займаються виробництвом світлотехнічного обладнання, досягли високого рівня, використовуючи новітні технології. З цієї причини вироби відрізняються якісним освітленням і функціональністю без перебоїв, можливістю проводити терморегулювання, щоб не відбувалося сильного нагріву світлодіодів. Найсучасніші LED-лампи від провідних виробників мають ресурс роботи від 35000 годин та вище. Це час у кілька разів перевищує функціонування лампочки розжарювання.

Світлодіодні стрічки та лампи мають у своїй конструкції кольорові чіпи. На сьогоднішній день виробники навчилися поєднувати їх так, щоб отримати правильну колірну температуру і не використовувати для освітлення приміщень інших джерел світла.Отже, на виході ви можете організувати освітлення в кімнаті так, щоб мати достатню кількість як спрямованого, так і загального освітлення.

Для того щоб використовувати світлодіодні освітлювальні прилади максимально корисно необхідно вивчити всі їхні переваги і навчитися відрізняти, яка техніка перед вами – якісна чи ні.

І якщо у вас довгий і темний коридор, світлодіодний світильник – відмінне рішення, щоб не тільки освітлити, а ще й розширити приміщення, надати йому незвичайного вигляду.

Каталог електротехнічних та світлотехнічних товарів, представлений у інтернет-магазині VSE-E, містить великий асортименти продукції за цінами виробника. Крім того, серед них і світлодіодна стрічка, ЛЕД-лампи вітчизняного та зарубіжного виробництва різного призначення. Вам необхідно звернутися на безкоштовну гарячу лінію, де вам допоможуть з підбором та відправкою замовлення у найкоротші терміни в будь-яку точку України.