Одним з основних етапів створення інтер’єру є вибір освітлювальної техніки. А для когось важливим фактором при виборі є ціна світильника, інші звертають увагу на довговічність, а хтось взагалі не звертає уваги на дизайн.

Види світильників за функціональним призначенням:

  • Підсвічування для загального освітлення (люстри);
  • Люстри місцевого освітлення (світильники);
  • Точкові світильники (вбудовані в шафи-вітрини);
  • Бра для освітлення робіт;
  • Декоративні світильники (китайські ліхтарі в етно-стилі);
  • Люстри-нічники.

 

Каталог багатьох виробників пропонує моделі з універсальним дизайном  Наприклад, деякі вважають класифікацію своєї продукції з чітким призначенням для кожної кімнати в будинку. Необхідно знати, що для правильного складання плану освітлення необхідно знатися на різновидах виробів. Не менш важливо правильно підібрати освітлення для дому. При виборі світильників для спальні, їдальні або вітальні слід враховувати особливості планування та інтер’єру приміщення. Зараз у кухні використовується кілька видів освітлення. Іноді використовують люстру або підсвічування, вбудоване в натяжну або підвісну стелю.

У вітальні для загального та місцевого освітлення зазвичай використовується люстра, яка призначена для загального освітлення. Для невеликої кімнати вибирають, як правило, компактну люстру або однолампий підвісний світильник.На території зони відпочинку можна побачити різні джерела світла – це бра, торшери та світильники настільні. За допомогою бра та вбудованого в нього світильника створюється м’яке розсіяне світло. Прилади такого типу використовуються переважно як додаткове джерело світла та виконують роль декору.

Для освітлення робочої зони використовуються світильники, які вбудовуються безпосередньо в кухонні меблі Обідня зона знаходиться під світлом лампи з абажуром, який розташований над столом. При освітленні в спальній кімнаті використовують світильники стельові та підвісні, а також кілька світильників настінних.

Придбати якісну світлотехніку, світлодіодні лампи та світильники у нашому інтернет-магазині VSE-E.COM. На сьогоднішній день наша компанія пропонує найширший асортимент світильників для дому з бездоганним стилем та ексклюзивним дизайном, які прослужать вам довгий час.