Бренд Philips знайомий вже більше ста років. Він є одним із найбільших корпорацій по всьому світу, який займається виготовленням побутової електроніки. Однак, це не єдиний напрямок діяльності. Крім цього, від компанії Philips можна знайти медичне обладнання, освітлювальні системи та побутову техніку високої якості.

Історія компанії почалася в 1891 році, коли в одному з міст Нідерландів брати Філіпси заснували невелику компанію. Спочатку вони займалися випуском виключно звичайних електричних ламп. У перші кілька років Philips працювало лише до десяти осіб, проте 1920 року про цей бренд знав чи не кожен мешканець.

Що цікаво, компанія багаторазово змінювала дизайн свого логотипу, і лише у 1930 році з’явився той варіант, який бренд використовує і на сьогоднішній день.

Вже на початку 21 століття серед асортименту Philips можна було знайти домашню електроніку, аудіо та відео техніку, мобільні телефони та телевізори. При цьому, у Сполучених Штатах Америки бренд мав іншу назву – Magnavox.

Крім того, компанія стала відомою завдяки своїм освітлювальним приладам з різним призначенням: від звичайних ламп розжарювання, до складних ламп, в яких використовуються новітні технології. Навіть сьогодні, проїжджаючи трасами Нідерландів, можна помітити гарне освітлення — воно обладнане саме цим виробником.

Однак, не буває злетів без падінь. Так і компанії Philips довелося пережити кілька кризових моментів.

Перший такий момент припав на 1929 рік – економічну дипресію. За три роки діяльності на той час компанія знизила свої доходи практично у шість разів. У зв’язку з цим сталося масове скорочення персоналу. Однак, Philips ніколи не припиняли розширювати та модернізувати виробничі потужності. Так, згодом винахід радіо допоміг бренду вийти зі складного періоду.

Другий складний момент чекав Philips у 80-х роках, коли на ринку з’явилося досить багато конкурентів. Philips доводилося зазнавати великих збитків, а всі аудитори говорили не про найперспективніше майбутнє. Для того, щоб подолати цю перешкоду на шляху до вдосконалення компанією була розроблена спеціальна стратегія. В результаті, вже через три роки Філіпс змогла повернути собі всі втрачені позиції на ринку і почала лише збільшувати обсяги постачання.

Рекламний девіз компанії — «Змінимо життя на краще».

На нашому сайті інтернет-магазину представлені лампи Philips, переходьте за посиланням та вибирайте.